Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja

Sve navedene cijene sadrže PDV i izražene su u kunama. Ponuda i cijene za specijalne akcije vrijede do isteka roka koji je naveden na samoj internet stranici ili do isteka zaliha. U cijenu su uračunati otpremni troškovi.  Otpremni troškovi se ne uvećavaju ukoliko se narudžba isporučuje u nekoliko navrata, ali se mogu uvećati za dodatne troškove koji mogu nastati prilikom dostave, a prema uvjetima dostavne službe koja vrši tu uslugu.

Vaše naručene proizvode možete platiti isključivo putem pouzeća. Milsing d.o.o. naplatu autoriziranog iznosa radi u trenutku isporuke robe, a ukoliko postoji bilo kakva sumnja u istinitost podataka ne obvezuje se isporučiti robu. Ovim uvjetima se također definira i slanje naručene robe i usluga.

Dostava

U redovnim uvjetima roba se dostavlja kupcu radnim danom, unutar 1 do 3 radna od dana narudžbe, na otoke po dostavnom redu dostavljača do maksimalnih 10 radnih dana. Ako procjenimo da će rok dostave biti duži od 10 radnih dana ili da iz bilo kojeg razloga nije moguće dostaviti traženi proizvod, nakon provjere kod dobavljača bit ćete obaviješteni o tome putem e-mail adrese koju ste naveli prilikom plaćanja.

U mjestima gdje postoji organizirana dostava, Vaš će paket biti dostavljen izravno u Vaš dom. Tamo gdje dostava paketa nije organizirana, pošta ili tvrtka koja se bavi kurirskom uslugom će Vas obavijestiti o prispijeću pošiljke i Vaš ćete paket moći podići prema rokovima dostavne službe. Milsing d.o.o. ili ovlašteni dostavljač zadržava pravo da se prilikom isporuke robe zatraži identifikacija primatelja putem osobnog dokumenta te ukoliko se ne dobije ista – ne isporuči poslana roba. Primatelj svojim potpisom na dostavnici ili drugom odgovarajućem dokumentu potvrđuje primitak robe.

Isporuka isključivo na području Republike Hrvatske.

Reklamacije

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
  • isporuka robe koja je oštećena

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o Vama. Molimo Vas da usporedite primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite Vašem dostavljaču jer naknadne reklamacije ne uvažavamo. U slučaju nemogućnosti isporuke zamjenskog prizvoda u količini i vrsti identičnog naručenom, Milsing d.o.o nadoknadit će kupcu njegove troškove povrata robe i vrijednost proizvoda koje više nije u mogućnosti isporučiti.

Kontakt

MILSING d.o.o.
Velika cesta 99
HR-10000 Zagreb

Tel +385 1 6379 499
Fax +385 1 6216 333
Email savjet@ldirect.hr

Naruči L direct® Forte

Odaberi količinu:

219,00 kn

Osobni i podaci za dostavu

Dostava je besplatna. Plaćanje pouzećem. Isporuka isključivo na području Republike Hrvatske.

L direct® Forte možete nabaviti:

  • u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova na malo
  • telefonskom narudžbom na broj 01/6379-499
  • putem online obrasca